http://www.nicolinemaes.com/wp-content/uploads/2015/10/f-header-contentstrategie.png

Contentstrategie 1

Voor een goede social media contentstrategie begin je bij de basis: wat zijn je bedrijfsdoelen, ken je je product goed? Wie zijn je doelgroepen en Wat is jouw verhaal? In deze hands-on workshop gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen en onstaat de basis van je content strategie.

Wat komt aan bod?

Deze workshop legt de basis voor je toekomstige online content strategie. Met verschillende oefeningen krijg je meer inzicht in de doelen en doelgroepen. We leggen de basis vast in een document waar je altijd op terug kunt vallen. Met praktijkvoorbeelden maken we je grijze cellen los en laten we zien wat er allemaal mogelijk is. Waar wordt het beste op gereageerd. Hoe kun je dat meten? Welke formaten gebruik je en hoe deel je links. Welke call-to-actions neem je op in je updates? Een onmisbare training boordevol inspiratie voor je Facebook contentstrategie!

De groepsgrootte is maximaal 10 personen. De workshop kan op aanvraag ook op locatie worden gehouden. Deze workshop is onderdeel van een serie van 2, maar kan ook los worden gevolgd. We organiseren met regelmaat trainingen in de Gruyterfabriek in Den Bosch. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Na de training

– Herken je de verhalen van jouw bedrijf
– Weet je wie je doelgroepen zijn
– Heb je een basis gelegd voor je online doelen
– Ben je geinspireerd door tal van praktijkvoorbeelden
– Begrijp je de verschillende vormen van content: created, curated, webcontent – zowel visueel als textueel
– Leer hoe je (Online) kunt luisteren naar je doelgroepen – waar zoeken ze naar?
– Ken je de cijfers; wie gebruikt wat, waar heb je de meeste exposure, waar is ‘het’ te doen
– ken je de de online aktiviteiten van je doelgroep
– Je leert al doende werken met Google drive