Facebook voor bedrijven 1

Met een goede Facebook bedrijfspagina naar meer online succes voor jouw bedrijf

Wil je leren hoe je Facebook effectief inzet voor je bedrijf? In deze training leer je meer over de navigatie, leuke content en ga je aan de slag met handige tips en voorbeelden. Deze workshop is onderdeel van een serie van 3, maar kan ook los worden gevolgd.

Facebook voor bedrijven 2

Een training voor bedrijven die méér willen halen uit hun Facebook bedrijfspagina!

Als je goed begrijpt hoe Facebook werkt, kun je deze beter inzetten voor jouw bedrijf. Wil je zelf een Facebook content strategie bedenken? Meer leren over statistieken? Benieuwd naar tips 'n tricks van een pro? Dan is deze workshop Facebook voor bedrijven 2, echt iets voor jou!

Facebook voor bedrijven 3; advertentie opzetten

Leer zelf adverteren op Facebook. Maak een effectieve Facebook advertentie voor jouw bedrijf

Neem je laptop en je creditcard mee, dan maken we direct een advertentieaccount en gaan we aan de slag. Je gaat naar huis met een werkende Facebook advertentie. De workshop wordt met regelmaat gegeven. De groepsgrootte is maximaal 10 personen. De workshop kan op aanvraag ook op locatie worden gehouden. Deze workshop is onderdeel van een serie van 3, maar kan ook los worden gevolgd.

Facebook basis persoonlijk profiel

Naar een goed beschermd Facebook profiel.

Voor je je bedrijf op Facebook representeerd, moet je er eerst voor zorgen dat je persoonlijke Facebook profiel er goed bij staat. Heb jij controle over welke informatie openbaar is? De workshop wordt met regelmaat bij OndernemersRijk gegeven. De groepsgrootte is maximaal 10 personen. De workshop kan op aanvraag ook op locatie worden gehouden.

Strategisch gebruik van LinkedIn

Met een top LinkedIn profiel naar meer leads!

In deze training ga je aan de slag met je LinkedIn profiel. Waar let je op, hoe maak je je profiel zo compleet en welke teksten zet je erop? En hoe werkt dat social networking eigenlijk! De workshop wordt met regelmaat bij OndernemersRijk gegeven. De groepsgrootte is maximaal 10 personen. De workshop kan op aanvraag ook op locatie worden gehouden.

Twitter voor bedrijven

Door effectief Twitter gebruik naar meer online verbindingen en resultaat voor jouw bedrijf

Twitter blijft een van de grote spelers binnen de sociale netwerken. Maar wat kun je nou precies met Twitter? Tijdens deze workshop laat ik, aan de hand van praktijkvoorbeelden zien, hoe je Twitter op een goede manier inzet voor je bedrijf. Je kunt het o.a. gebruiken als; researchtool, salesbooster, businessconnector, doelgroep finder en contenttool.

New Media Basistraining

De nieuwe media veranderen onze manier van communiceren. Weet jij welke media interessant zijn voor jouw bedrijf?

De ontwikkelingen met digitale media gaan zo snel, dat het moeilijk is om een bij te blijven. Deze training laat zien welke omwenteling heeft plaatsgevonden. Van bedrijven aan zet, naar klant in control. Wat betekent dat voor de marketing van jouw producten en diensten? Hoe zoeken klanten naar informatie en hoe word je gevonden?

Pinterest voor bedrijven

Benut de mogelijkheden van dit krachtige visuele platform: Pinterest!

Pinterest is DE site wanneer je meer traffic naar je (e-commerce) site wil realiseren. Maar ook voor bedrijven zonder e-commerce heeft Pinterest veel te bieden. Heb je een bedrijf met producten of diensten die zich vooral op vrouwen richt, dan mag Pinterest niet ontbreken. In deze training leer je over de hoed en de rand!

Bloggen voor bedrijven!

Blogstrategie en content voor bedrijven, haal meer uit je bedrijfsblog

In de workshop "Bloggen voor bedrijven" ga je leren hoe je blog bijdraagt aan je bedrijfsdoelen. Je leert hoe een goed blog wordt opgebouwd, hoe een blog entry wordt opgezet en hoe je zoekwoorden dichtheid van je content vergroot, waardoor je beter wordt gevonden.

Contentstrategie 1

Aan de slag met je online positionering, de basis voor je social media contentstrategie leg je vandaag!

Voor een goede social media contentstrategie begin je bij de basis: wat zijn je bedrijfsdoelen, ken je je product goed? Wie zijn je doelgroepen en Wat is jouw verhaal? In deze hands-on workshop gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen en onstaat de basis van je content strategie.

Contentstrategie 2

Social media training. Contentstrategie; planning en uitvoering.

Wanneer je je online postionering hebt afgerond, je doelen op het vizier hebt en weet wie je doelgroepen zijn, ga je bedenken met welke content je hen kan bereiken. Wat ga je delen, hoe vaak doe je dat en welke platformen zijn relevant voor jouw bedrijf. Hoe hou je overzicht en zorg je voor continuiteit? Daar gaan we in deze intereactieve hands-on training contentstrategie 2 mee aan de slag.

Social Selling

Meer leads door goed inzetten van social media

In deze training leer je hoe je social media kunt inzetten voor sales. We kijken naar hoe de verschillende platfomen door bedrijven worden gebruikt. We volgen de customer journey om te kijken waar we interesse kunnen opwekken. Al doende leer je om voortdurend je netwerk uit te breiden en je contacten warm te houden. Door slimme contentmarketing blijf je onder de aandacht.

Emailmarketing met Mailchimp

Effectieve mailmarketing met Mailchimp, gericht op je doelgroepen.

Emailmarketing: het bereiken van je doelgroepen door het versturen van nieuwsbrieven die goed worden gelezen. Waarom mag emailmarketing niet aan je nieuwe media arsenaal ontbreken. En hoe zorg je ervoor dat je lezer niet direct wegklikt? In deze workshop leer je meer over de do's en don't van emailmarketing. En je gaat meteen aan de slag met het programma Mailchimp. Twee vliegen in een klap dus!

werken met Hootsuite

Hootsuite; handig social media dashboard - waarom moeilijk doen als het automatisch kan?

Het goed inzetten van social media kan tijdsrovend zijn. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die je contentmarketing vereenvoudigen. Zo'n hulpmiddel is Hootsuite; een populair social media dashboard. Hier kun je eenvoudig berichten inplannen voor meerdere kanalen zoals: Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram en meer. In deze hands-on workshop leer je de in's en out's van Hootsuite!

Webcare

Webcare; online klantenservice - wat is het precies en hoe luister je naar je doelgroepen?

Veel bedrijven zijn al actief op social media. Ze maken en delen prachtige content maar gaan de dialoog met hun doelgroepen niet aan. Terwijl juist het in contact komen en blijven met al je doelgroepen de belangrijkste reden is waarom je social media gebruikt. In deze training leer meer over 'webcare'. Het goed luisteren naar - en reageren op - je community. Je leert ook over de tools die je daarvoor kunt inzetten.

Instagram voor bedrijven

Haal meer uit Instagram voor je bedrijf!

In 2013 werd Instagram opgekocht door Facebook. En dat is niet voor niets want Instagram is hip, hot and happening! Instagram is zeer populair onder de jeugd. Daarom mag Instagram niet ontbreken in je online marketing strategie. In deze cursus Instagram voor Bedrijven leer je hoe je er het meeste uithaalt.