De social media dokters zijn een gelegenheidsformatie van een aantal van mijn teamleden. We hadden de behoefte om op een ludieke manier als groep naar buiten te treden onder een eigen naam. We spelen in de echte vragen die bij bedrijven leven. Zo is het social media spreekuur tot stand gekomen.  Heb je vragen? Dan kun je je twee keer per week melden tijdens het spreekuur op de Facebook pagina van de Social Media Dokters.

Spreekuur: op dinsdagen van 11 tot 12u en op donderdagen van 13 tot 14u.

De social media dokters is een initiatief van Nicoline Maes (www.nicolinemaes.com), Nathaly van Grinsven (www.burozizo.nl), Rudy Godding (www.vizzible.nl) en Sandra Vonk (www.denieuwewinkel.nl). Het spreekuur is GRATIS.

 

Ludieke act: social media doktors geven ‘live’ social media advies op jouw event

Je kunt ons ook inhuren om jouw beurs of event op te luisteren. In een grappige medische setting nodigen we ‘patiënten’ uit plaats te nemen op de stoel. We kijken live naar hun website en online marketing en geven direct advies. Het publiek kijkt op een groot scherm mee.

Live Spreekuur

We kunnen ook per uur worden ingehuurd om live spreekuur te houden. Dit deden dit al tijdens de week van de mediawijsheid in de bibliotheek en tijdens het Geluksweekend in ‘s-Hertogenbosch. Mensen komen naar ons toe komen met allerlei social media vragen. Van privacy instellingen tot vragen over bedrijfspagina’s, van LinkedIn vragen tot Pinterest probleempjes. De Social Media Dokters weten raad!