Social media advertising

Omdat het bereik op social media enorm wordt vergroot met gerichte advertenties, zou dit een vast onderdeel van je social media strategie en tactiek moeten zijn. Maar adverteren is niet eenvoudig. Er zijn veel mogelijkheden en voor je het weet betaal je veel te veel per click of per 1000 views. Wij zorgen voor advertenties die bijdragen aan het behalen van je social media doelen.

Aanpak:

  • Bepalen van je doelen
  • Doelgroep bepaling
  • Kiezen van type advertentie
  • Targeting op interesses, geografie, demografie en meer
  • Advertentie tekst optimaliseren
  • Diverse foto’s uitzoeken (minst converterende ad zetten we uit)
  • Budget instelling
  • Timing instellen

Facebook advertenties

Er zijn allerlei mogelijkheden voor Facebook advertenties. Wij kennen alle opties en weten welk type advertentie je kunt inzetten om zo goed mogelijke resultaten te behalen. Vaak ook kiezen we voor het opzetten van diverse typen advertenties om te zien welke het beste converteren. We werken vrijwel altijd met meerdere advertentiesets. We richten advertenties in met passende afbeeldingen en tekst. De ads worden geoptimaliseerd om op een bepaalde tijd te verschijnen, afhankelijk van wanneer de door jou gekozen doelgroepen actief zijn. Wij monitoren alle door ons opgezette advertenties dagelijks, zodat we snel kunnen inspringen wanneer het bereik terugloopt.

LinkedIn advertenties

LinkedIn heeft hele mooie advertentie mogelijkheden. De targetting binnen LinkedIn is zeer specifiek. Niet alleen het boosten van een vacature is effectief, maak ook gebruik van de mogelijkheid om content te boosten. Of zet een side advertentie op, elke variant kan veel opleveren. Wij helpen met de keuze voor de juiste advertentie, zetten deze op, doen de targetting en koppelen de resultaten terug.

Twitter advertenties

Ook adverteren op Twitter kan bedrijven veel opleveren. Het is belangrijk om eerst je doel te bepalen want ook op Twitter heb je verschillende opties. Per campagne kies je voor een doel. Je kunt natuurlijk ook meerdere campagnes tegelijk aanmaken. Je kunt bijvoorbeeld als doel stellen om meer volgers te krijgen, maar je kunt ook het bereik van een specifieke tweet boosten. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. We helpen je graag op weg.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.