Nicoline Maes – Social Media Specialist

Sinds 2007 zet ik samen met organisaties de voor hen perfecte social media- en contentstrategie op. Ik duik er altijd met 200% enthousiasme en passie in: elk gesprek is een aanknopingspunt om jouw organisatie aan de top te krijgen.  

De meeste social media platforms die we in Nederland gebruiken – Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn – zijn in Amerika ontwikkeld. Ik heb van 2007 tot 2011 in Amerika gewerkt voor Creative-Concepts USA. Daar heb ik me en me bekwaamd in het gebruik van social media en opzetten van contentstrategieën voor diverse grote bedrijven. 

Deze internationale ervaring zet ik als solide basis ook in voor jouw organisatie. Meertalige content management is geen probleem. Samen bedenken we een strategie waarmee jij scoort!

Sinds 2013 heb ik mijn kantoor, samen met Perry en Nathaly, in de Gruyterfabriek in Den Bosch. Kom gerust een keer binnen voor een kop koffie of bel me om een afspraak te maken.

Over deze creatieve website…

Anderhalf jaar geleden alweer ontstond het idee voor deze site. Geen standaard invuloefening, geen standaard WordPress thema – maar een site die bij mij past als een oude schoen terwijl deze de boodschap overbrengt aan mijn klanten en prospects – dat was de uitdaging. Creatief, anders, hip met humor en duidelijk. Het bleek een mooie uitdaging voor iedereen die eraan heeft gewerkt!

Deze website had nooit het licht gezien zonder de enorme toegewijde inzet van de mede-ondernemers die mij zeer dierbaar zijn.  Ik ben heel blij met het resultaat en daarom is een speciaal woord van dank op zijn plaats. Als eerste aan Esther Ketelaars, vormgeefster en dikke vriendin. Je kent me door en door en daarom weet je wat ik doe op een ongekende manier in bijzondere beelden te vertalen. Als er iemand de puntjes op de ‘i’ zet, ben jij het wel. Ook programmeer powerhouse Jan van Casteren wil ik hier bedanken. De site was veel meer werk dan we beiden konden inschatten. Met een door jou bedachte speciale oplossing kan ik zelf de beweging van de beeldjes op de homepagina programmeren, zo bijzonder. Een woord voor jouw werk: geweldig! En voor unieke foto’s moet je beslist Arnold van Reyneveld hebben. Wat een lol hadden we bij het maken van de teamfoto’s bij het Mariapaviljoen in Den Bosch! En last but not least; Sjeng Lenssen van de Taalfirma, heel erg bedankt voor de top teksten van de hoofdpagina’s. Zonder jullie was het niet gelukt!