CONTENT STRATEGIE

En nou wat? Alle profielen zijn online en zien er gelikt uit, een aantal connecties zijn uw profielen gaan volgen, maar dan? Welke content ga je delen? Hoe ga je ervoor zorgen dat je je lezers boeit met de verhalen die je deelt? Een goede content strategie is de basis voor jouw succesvolle inbound marketing formule. In deze tijd van “information overload” zijn mensen snel verveeld. Zeker wanneer boodschappen eenzijdig of te promotioneel zijn (de oude manier van sales en marketing) zal er weinig interesse zijn om een bedrijf via social media te (blijven) volgen. Om succesvol te zijn en een ‘langdurige relatie’ op te bouwen met je klanten en influencers is het van belang dat de informatie die u aanbiedt aansluit op uw doelgroep(en).

Wij adviseren over over het definiëren, creëren, vinden, verspreiden en timen van de juiste content. We hebben de juiste tools en ervaring om samen met jullie een content strategie te bedenken. Dit kunnen we opzetten en gaan uitvoeren met ons brede team van contentmakers, planners en bedenkers. Het is ook mogelijk om personeel intern te trainen zodat je bedrijf zelfstandig met goed doordachte content marketing aan de slag kan.

We hebben veel ervaring met het opzetten en uitwerken van content strategieen die bijdragen aan de bedrijfsdoelen van onze klanten. Kijk bijvoorbeeld naar Rioned waar ze nog steeds actief meehelpen, of naar Ladyline die nu zelf aan de slag zijn. Bij het bedenken van een passende content strategie gaan wij uit van jouw huidige en toekomstige klanten. De kunst is om juist die informatie te delen waar zij naar op zoek zijn. Door goed uitgewerkte buyer-persona’s te maken kruipen we onder de huid van jouw doelgroepen en bieden we hen content die hen raakt! Dat zet aan tot interactie en tot groei van jouw community.